Legalább 3 karakter megadása szükséges
Értesítést kérek, ha új hirdetést tesznek közzé az alábbi kereséshez: .
Értesítés létrehozása

eladó újszerű állapotú panel lakás eger

22 találat

Eladó panel lakás - Eger, II. Rákóczi Ferenc utca

Panel lakás

Eger északi városrészének elején 55 m2 -es 2 szobás társasházi lakás bútorozottan vagy bútor nélkül eladó. A lakás egy 4 emeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. 2 szoba, L alakú folyosó, konyha, fürdőszoba, külön toalett, erkély. A lakás igényesen felújított új beltéri ajtók, glettelt falak, szép mennyezet. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség kerámia lappal burkolt. A nyílászárók műanyagok redőnnyel ellátva. A vízvezeték rendszer felújítása is megtörtént. A bútorok megkímélt újszerű állapotúak. A lakáshoz tartozik egy saját zárható tároló a földszinten, valamint lehetőség van a társasház mögötti garázssoron garázs tovább bérlésére. Egyéb parkolási lehetőség a társasház előtti vagy mögötti parkolóhelyeken. A lakás per és tehermentes, egy tisztasági festés és költözhető. Ingatlanközvetítői segítséget nem szeretnék igénybe venni, kérem ne keressenek.

Heves
35.000.000 ft

55 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó panel lakás - Eger, Heves megye

Panel lakás

Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!! Heves megye, Eger felsővárosi részén eladásra kínálunk egy kiváló állapotú...

Heves
28.200.000 ft 29.200.000 ft

55 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet
X

Értesítést kérek, ha új hirdetést tesznek közzé az alábbi kereséshez: "újszerű állapotú panel lakás eger".

Értesítés létrehozása
!

A hirdetési oldalakról kapott információ eltérő lehet. Ezért, amikor felkeresi a listázási oldalt, előfordulhat, hogy nem mindig ugyanazt az ajánlatot találja, mint a waa2-n.

Waa2 Otthonok

Elfelejtetted a jelszavad?


Értesítést kérek, ha új hirdetést tesznek közzé az alábbi kereséshez: "újszerű állapotú panel lakás eger".