Legalább 3 karakter megadása szükséges

Szeretnéd eladni a(z) főoldal-t a Waa2-n?

Eladj most!

eladó új építésű lakás alsóörs

300 találat

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #162994 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. Ön is ingatlant keres?...

Veszprem - Veszpremi
64.668.000 ft

47 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #163000 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! "A" épület L15-as lakás jellemzői: - 45,98 nm - nappali, konyha, egy hálószoba   - 18,67 nm Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 71 298 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #163000 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
71.298.000 ft

55 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #163001 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! "B" épület L7-es lakás jellemzői: - 75,43 nm - konyha-étkező, nappali és két hálószoba  - 20,92 nm Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 105 060 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #163001 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
105.060.000 ft

85 m²

3 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #162999 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! "B" épület L2-es lakás jellemzői: - 75,43 nm - nappali, konyha-étkező, két hálószoba   - 20,55 nm - 73 nm kertkapcsolat  Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 98 940 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #162999 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
98.940.000 ft

85 m²

3 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #162995 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! A épület L3-as lakás jellemzői: - 34,91 nm - nappali, konyha, egy hálószoba - 23,13 nm Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 58 038 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #162995 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
58.038.000 ft

47 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #162998 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! "A" épület L6-os lakás jellemzői: - 34,93 nm - nappali, konyha, és egy hálószoba  - 16,83 nm Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 57 120 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #162998 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
57.120.000 ft

43 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #162996 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! A épület L4-es lakás jellemzői: - 34,93 nm - nappali-konyhafülke, és egy hálószoba  - 21,12 nm Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 57 528 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #162996 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
57.528.000 ft

45 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában a #162997 bo azonosítójú alsóörsi Társasházi lakás. társasházi lakások eladók! Vágyakozik az állandó üdülőéletre, ahol az itt töltött idő minden pillanatát a és a kényelem határozza meg? Akkor ez a különleges lehetőség az élete egyik legjobb döntése lehet! kínálunk egy exkluzív üdülőépületben található több kategóriájú lakást, hogy megvalósíthassa a nyugalmat és a pihenést szolgáló életét. Ez a lélegzetelállítóan gyönyörű épület központi helyen található, ahol a közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban van. A part és az alsóörsi kikötő mindössze kb 10 perces kényelmes   van. A remek kialakításnak és a lakásokhoz tartozó teraszoknak köszönhetően élvezheti a lenyűgöző naplementét vagy a csillagos eget. Minden lakásban kivitelezés és stílus jellemzi. A  és elegáns belső terek modern designnal, minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyben a nagy ablakok lehetővé teszik a természetes fény áramlását.   Ez a kategóriájú üdülőépület lehetőséget kínál az életének egy új fejezetének megírására. Legyen az állandó otthona, vagy egy nyaraló, ez a hely garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik benne élnek vagy látogatják. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokba vegye a luxust és az üdülőélet minden előnyét! "A" épület L5-ös lakás jellemzői: - 45,57 nm - nappali-konyha és egy hálószoba - 29,86 nm - 35,97 nm zöldterület Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen az egyik ilyen kategóriás, remek adottságokkal rendelkező lakás, amely befektetésnek is kiváló! Irányár: 68 238 000,- Ft, ami a lakás fűtéskész állapotára vonatkozik  Bővebb információkért, a fizetési ütemezésért keressen bennünket bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36-20-415-2192 Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #162997 bo azonosítójú, alsóörsi Társasházi lakás vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, intézzen velünk mindent egy helyen! Már megtalálta vagy még keresi „ ”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. -kal és hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Veszprem - Veszpremi
68.238.000 ft

60 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Újépítésű, Alsóörs, ingatlan, lakás, 47 m2, 58.038.000 Ft

Lakás

"Az OPENHOUSE VESZPRÉM INGATLANIRODA kínálatában eladó a #162995 BO azonosítójú ALSÓÖRSI TÁRSASHÁZI LAKÁS.   Alsóörsön...

Alsóörs - Veszprém megye
58.038.000 ft

47 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Újépítésű, Alsóörs, ingatlan, nyaraló, 41 m2, 51.150.000 Ft

Nyaraló

"A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja új építésű lakását Alsóörsön Az alsóörsi lakás jellemzői: - 35m2 hasznos alapterületű, kétszintes épület földszintjén található lakás - Egy szoba, egy konyha-étkező, egy zuhanyzós fürdőszoba+WC, és egy előszoba került kialakításra, továbbá tartozik az ingatlanhoz egy 12 m2-es erkély is - 3 rétegű, hang-, és hőszigetelt műanyag-alu nyílászárókkal szerelt - Homlokzati nyílászáróknál, rejtett tokos, fém lamellás motoros redőnyök kerülnek beépítésre - Minden nyitható üvegfelületet szúnyoghálóval látnak el - Minden lakás egységes, több ponton záródó, MABISZ minősítésű biztonsági bejárati ajtót kap - A lépcsőházban valamint a közös helyiségekben normál felületű, a teraszokon fokozottan csúszásmentesített minőségi gresslap burkolat készül - Hőmérséklet szabályozás, a hőszivattyús központi kazán által, a padlófűtésen, illetve a lakásban telepített hűtő-fűtő FANCOIL egységeken keresztül történik - 20 cm-es nikecell homlokzati hőszigetelést kap az épület, a földszinti lakások további 7cm-es lépésállő padló hőszigetelést kapnak, valamint a teraszok is lejtésben kialakított 2-4cm vastagságban - Várható birtokba adás 2022. IV. negyedév - Balaton part mindössze 120 méterre, a legközelebbi strand pedig 700 méterre található - Tömegközlekedési megállók 5 perc sétatávolságra vannak - Kiváló befektetés, magas minőség! - Az ingatlanhoz külön vásárolható garázs, felszíni parkoló és tároló is! A lakások emelt szintű szerkezetkész állapotban kerülnek birtokbaadásra! Amennyiben ez az újépítésű nyaraló, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, ház vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén! Lido Home - Ingatlanok egy életen át!"

51.150.000 ft

41 m²

Részletes nézet

Alsóörs, eladó társasházi lakás

Lakás

Az OPENHOUSE VESZPRÉM INGATLANIRODA kínálatában eladó a #158892 BO azonosítójú ALSÓÖRSI TÁRSASHÁZI LAKÁS.Eladó új...

Veszprem - Veszpremi
Ajánlatkérés

42 m²

2 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

5 Épületben, szintenként 1 lakás elhelyezésével, összesen 20 db flaar lakást kínálunk. Extra nagy lakás: 101,4 nm +58,7 nm , 2 szoba+nappali, . A fejlesztési terület északi részében elhelyezkedő, az elnevezéséhez méltóan bravúros, légiesen könnyed építészeti megoldásokat felvonultató három emeletes épület együttes lakásait...

Veszprem - Veszpremi
195.969.600 ft

101 m²

3 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Négy épületben összesen 8 a melges típusú lakás. Extra nagy lakás: 3 szoba+nappalis, 143,5 nm -es lakótérrel, , , ...

Veszprem - Veszpremi
265.118.400 ft

143 m²

4 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Négy épületben összesen 8 a melges típusú lakás Extra nagy lakás: 3 szoba+nappalis, 144,4 nm -es lakótérrel, , , ,...

Veszprem - Veszpremi
282.597.120 ft

144 m²

4 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

11 Épületben, épületenként földszint, emelet és tetőkert kialakítással összesen 32 db asso lakás. A lakás 2 szoba+nappalis,...

Veszprem - Veszpremi
162.932.515 ft

73 m²

3 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

11 Épületben, épületenként földszint, emelet és tetőkert kialakítással összesen 32 db asso lakás. A lakás 2 szoba+nappalis,...

Veszprem - Veszpremi
170.016.538 ft

75 m²

3 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

11 Épületben, épületenként földszint, emelet és tetőkert kialakítással összesen 32 db asso lakás. A lakás 2 szoba+nappalis,...

Veszprem - Veszpremi
155.848.493 ft

75 m²

3 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Négy épületben összesen 8 a melges típusú lakás Extra nagy lakás: 3 szoba+nappalis, 143,5 nm -es lakótérrel, , , belső...

Veszprem - Veszpremi
301.132.800 ft

143 m²

4 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Négy épületben összesen 8 a melges típusú lakás. Extra nagy lakás: 3 szoba+nappalis, 143,5 nm -es lakótérrel,  ,  ,...

Veszprem - Veszpremi
250.944.480 ft

143 m²

4 Hálószoba

Részletes nézet

Eladó új építésű lakás - Alsóörs

Lakás

Négy épületben összesen 8 a melges típusú lakás. Extra nagy lakás: 3 szoba+nappalis, 144,4 nm -es lakótérrel, , , ...

Veszprem - Veszpremi
266.440.320 ft

144 m²

4 Hálószoba

Részletes nézet
X

Értesítést kérek, ha új hirdetést tesznek közzé az alábbi kereséshez: "új építésű lakás alsóörs".

Értesítés létrehozása
!

A hirdetési oldalakról kapott információ eltérő lehet. Ezért, amikor felkeresi a listázási oldalt, előfordulhat, hogy nem mindig ugyanazt az ajánlatot találja, mint a waa2-n.

Waa2 Otthonok

Elfelejtetted a jelszavad?


Értesítést kérek, ha új hirdetést tesznek közzé az alábbi kereséshez: "új építésű lakás alsóörs".